Shirma’s Soulkitchen XL

In de Zuiveringshal West op het Westergasterrein in Amsterdam gaan we op zaterdag 19 november met Shirma’s Soul Kitchen XL ON TOUR!. En dat vinden we EXCITING! Het succesvolle diner- en concertconcept dat maar liefst zeventien keer in TOBACCO Theater was uitverkocht gaat voor deze en de laatste keer in 2016, on tour en daar moet je zeker bij zijn… 

Shirma Rouse, achtkoppige liveband, een intiem uitgelichte huiskamersetting en een bijzonder samengesteld Caribisch menu; dat zijn ook nu weer enkele succesingrediënten van Shirma’s Soul Kitchen XL. De aanwezigheid van gezellige mensen is natuurlijk de laatste toevoeging aan dit succesvolle recept. De warme en liefdevolle zangeres zingt unplugged tijdens de gangen door met special guests! En reken er maar op dat deze XL editie VERY, VERY special zijn!

Shirma’s Family-Kitchen-Crew zal ook voor deze Special Edition weer de meest heerlijke Caribische gerechten op de sfeervolle tafels zetten voor alle gasten, en daarbij – anders zou het geen XL-versie zijn – worden de drankjes onbeperkt aangeboden. Een avondvullend programma met heerlijk eten, veel gemoedelijkheid en soul, soul, soul…. met als afsluiting een spetterend Soul Concert waarbij niemand stil zal kunnen zitten en we gaan dansen tot diep in de nacht. En reken er maar op dat de Special Guests deze avond XL Special zullen zijn!

Wil je nog 1x Shirma’s Soulkitchen meemaken? Dan is dit je laatste, ultieme kans!