Shirma sings Aretha “The Queen of Soul Celebration Tour”

Op 25 maart 2017 wordt Aretha Franklin 75 jaar , een mooi moment om de theatervoorstelling Aretha ‘The Queen of Soul” weer op de planken te brengen en haar leven en muziek te vieren.

Aretha “The Queen of Soul is een muzikale theatervoorstelling die het publiek een uniek kijkje geeft in het leven van Aretha Franklin , de vrouw, moeder en mens achter die soulstem. Onder begeleiding van een 8koppige live-band zingt Shirma Rouse ‘Think’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Respect’ en vele andere favorieten.

Shirma Rouse zong met de crème de la crème uit de muziekwereld: Anouk, Alain Clark, Chaka Khan, Wouter Hamel, Michael Bolton, Ladies of Soul, het Metropole Orkest en vele anderen. En met haar overtuigende deelname aan The Voice of Holland wist zij de harten van het grote publiek te veroveren.

De pers over Shirma Rouse sings Aretha:

‘Franklin is uniek en origineel, covers zijn dat zelden, maar Rouse slaagt er in een persoonlijke stempel op het repertoire van Franklin te zetten, en dat is een groot compliment’. Villa D’Arte

‘Moedig dat de Antilliaanse Shirma Rouse nu een eerbetoon brengt aan de Queen of Soul, maar allejézus wat doet ze het overtuigend!’ Veronica Magazine

‘Shirma heeft veel in haar mars’…’genieten!’…. Blues Magazine